När det gäller att marknadsföra ett företag handlar det om att marknadsföra ditt varumärke i rätt riktning. Skräddarsydd merch och nya profilkläder är ett otroligt sätt att få ditt företag att sticka ut på den mördande konkurrensutsatta marknaden. Du kan till och med visa upp dina flera produkter och tjänster på skräddarsydda tryckta kläder genom att presentera specifika konstverk. De kan engagera din målgrupp med ditt varumärke.

Skräddarsydda profilkläder som offentliga sammanhang som arenor, offentliga evenemang eller universitetscampus fungerar som som en utmärkt reklamskylt bygger upp ditt företags synlighet. Med hoodies, kepsar, jackor, t-shirts, pikétröjor och andra plagg har du chansen att få just ditt företag att synas med stil.

Det är nämligen stor skillnad vilken synlighet olika plagg kan ge så välj noga. Att plagget har hög kvalité är såklart en viktig del och detsamma gäller modellen på plagget, t ex en egen tröja för en anställd, och intrycket det ger till kunder och anställda. Som alltid med mode vill man ha en perfekt passform och att plagget är lämpligt för en specifikt bransch. Att olika modeller har olika bra pris är förstås också en faktor när man väljer. Egna tryck på olika ställen eller er grafiska profil på ryggen ger olika typer av exponering och är ett utmärkt sätt att göra reklam som verkligen har många fördelar. Profilkläder är en form av reklam som och ger resultat över många år på ett snyggt sätt.

Letar du fortfarande efter hur anpassade kläder kan hjälpa till att främja ditt företag? Här är några snabba sätt som du måste inkludera i din marknadsföringsstrategi.

 01. Mobila annonser som visar era kläder med företagstryck 

Anpassade kläder är inget mindre än en vandrande marknadsföring som griper till sig enorm synlighet till ditt varumärke. Det är det mest prisvärda sättet att marknadsföra ditt företag som ger en optisk länk mellan ditt företag och din publik.

När du ser någon som bär en t-shirt med ditt företags logotyp och namn på t-shirten, betyder det att ditt företags grafiska profil blir är mer känd och att den utan vidare ansträngning från din sida blandar sig i samhället. Detta är ett coolt sätt att marknadsföra ditt företag utan att lägga ner mycket arbete.

 02. Högst aktuellt med profilkläder som reklam.

I en tid då sociala medier och elektroniska medier har visat sig vara de mest potenta reklamplatserna, väcker iögonfallande skräddarsydda kläder fortfarande en enorm nyfikenhet. Till skillnad från andra traditionella sätt som flygblad och reklamskyltar är människor mer fascinerade av att titta på t-shirten som deras vänner/familj eller personen som sitter bredvid dem har på sig.

Någon som bär en rolig t-shirt med ditt varumärkes namn eller logotyp fungerar som en katalysator för att inleda konversation och inspirera människor att prata om din produkt eller ditt varumärke.

tjänst.

 03. Giveaways eller gratiserbjudanden med profilreklam

Gratis saker? Ja, alla älskar det. Att ge bort gratis reklamkläder är ett snabbt sätt att nå en bred bas av potentiella kunder på kort tid. Allt du behöver göra är att kolla lokala kalendrar för att välja rätt evenemang, plats och den publik du vill nå och anordna en tävling bara för att för giveaway/freebies. Gör dig redo med en hög med gratis skräddarsydda t-shirts före evenemanget och sprid dem.

 04. Starta en tävling och utse en vinnare av en produkt med företagets tryck.

Om du vill skapa en ny logotyp från grunden eller förnya en befintlig logotyp är det bästa sättet att göra det att leta efter ett AI-drivet verktyg för att skapa logotyper eller organisera en tävling om t-shirtdesign, särskilt om ditt företag har en liten budget. Uppmuntra din målgrupp att delta. Erbjud en belöning med anknytning till dina varumärken, till exempel en rabattkupong/gratis produkt eller tjänst.

Använd tävlingen för att involvera lokala medier eller PR för att sprida budskapet. Gör ett tillkännagivande på din webbplats och sociala medieplattformar om tävlingen. Och när du väl valt ut en vinnare, förklara er nya logotyp och få den tryckt på t-shirts och dela ut dem. Gör en PR-insats för evenemanget och publicera nyheterna på dina sociala medier och din webbplats för att få ut så mycket som möjligt av evenemanget. tävlingen.

05. Sponsra ett evenemang med produkter med er företagsprofil.

När ditt företag blir sponsor för ett evenemang där din målgrupp sannolikt kommer att få reda på dina insatser, kommer anpassade t-shirts med ditt varumärkes logotyp att fungera som en bra sak för att skapa varumärkeskännedom. Om du till exempel sponsrar ett lokalt välgörenhetsevenemang, som ett maraton, för att samla in pengar till en icke-statlig organisation, kan du dela ut t-shirts med ditt namn och din logotyp till besättningen, löparna och andra medarbetare som är involverade i insatsen som en gest av tack och uppmuntran. Detta hjälper dig att få mun till mun varje gång de bär tröjorna.

06. Klä din personal/dina anställda med företagets grafiska profil.

Om du är i en verksamhet där din besättning eller dina anställda måste interagera med ett stort antal åhörare vid ett evenemang, förse ditt team med anpassade kepsar, t-shirts och andra kläder med ditt företags logotyp, namn och slogan på fram- och baksidan. Dessa typer av små insatser kommer säkert att förbättra dina övergripande marknadsföringsinsatser.

 07. En förtroendeskapande typ av reklam.

Ingenting kan slå mun till mun-reklam eftersom det är den mest effektiva och övertygande formen av marknadsföring. Människor förlitar sig mer på rekommendationer från sina vänner, sin familj och offentliga ikoner än något annat. Att få framstående offentliga personer att marknadsföra ditt varumärke är lite dyrt som annonseringsform, men det fungerar. Om en ikon som du följer eller en kändis som du gillar kan bära dina märkesvaror och tryckta varor, är det en omedelbar marknadsföring av ditt varumärke och sprider ordet av munnen till deras anhängare.

Avslutande ord om profilreklam med tryck

Detta är några bevisade sätt som anpassade tryckta kläder, som t.ex. tees, kepsar, hoodies etc., kan hjälpa dig att marknadsföra ditt företag. Skräddarsydda kläder har visat sig vara ett billigt marknadsföringsverktyg eftersom de snabbt kan offentliggöras. Rätt varumärkesbudskap tryckt på dina skräddarsydda kläder gör det enkelt för dig att inspirera förbipasserande att få veta mer om din produkt eller tjänst och eventuellt omvandla dem till din långsiktiga eller lojala kund.

Du kanske också tycker om:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *